Gedenk tegels voor een algemeen graf

In de showroom vindt u altijd ruim 120 gedenktegels op voorraad in verschillende standaard maten en van diverse granietsoorten en bewerkingen. Wij vervaardigen het monument in eigen werkplaats en is hierdoor binnen 1 week klaar om geplaatst te worden.

Bij veel begraafplaatsen is het toegestaan om binnen de maximale afmeting een ontwerp te maken. U bent dus niet altijd gebonden aan een tegel, maar kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een boek of hart vorm. Wij denken graag met u mee.

Voor algemeen graven worden vaak gedenktegels geplaatst. Dit komt omdat er vaak strikte voorwaarden worden gesteld aan een algemeen graf. In de showroom vindt u daarom de meest voorkomende maten. De gedenktegels uit de showroom kunnen al binnen 1 week geplaatst worden. 

Neem een kijkje in onze showroom en bekijk de verschillende granietsoorten en bewerkingen. De kleur van graniet is moeilijk weer te geven op een afbeelding. Daarom stellen onze klanten het op prijs dat de meeste granietsoorten direct te bezichtigen zijn in de showroom.

  • Gedenktegels uniek monumenten