Monument voor familiegraf - Direct beschikbaar
Bij Uniek Monumenten wordt ieder monument in onze eigen werkplaats gemaakt. Voor een familiegraf kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit de diverse modellen uit onze showroom. Deze monumenten kunnen wij zelfs binnen 4 weken leveren.

Weet u dat het ook mogelijk is om zelf een monument voor een familiegraf te ontwerpen? Dat is minder moeilijk dan u wellicht denkt. En u hoeft het ook niet alleen te doen. Wij gaan samen met u om de tafel zitten om tot een ontwerp te komen. Vertel ons uw wensen en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is. Bij Uniek zetten wij met liefde ons vakmanschap in om samen met u het monument te ontwerpen.

In onze ruime showroom hebben wij diverse monumenten staan om u kennis te laten maken met de vele mogelijkheden. Door verschillende bewerkingen krijgt een steensoort een andere uitstraling. Daarom hebben wij van elke steensoort meerdere bewerkingen liggen, zodat u meteen het effect kunt zien. Ook op het gebied van belettering is er veel mogelijk. Wij vertellen u er graag over.

Mocht u kiezen voor een eigen ontwerp, dan gaan wij met zorg te werk om uw monument naar uw specifieke wensen te vervaardigen. Dit neemt iets meer tijd in beslag, waardoor het langer duurt voordat het monument geplaatst wordt. Wij realiseren ons dat dat vervelend is. Daarom leveren wij geheel kosteloos een tijdelijk monument om op uw familiegraf te plaatsen. Op een later tijdstip, wanneer uw monument gereed is, zal dit dan worden vervangen door het bestelde monument. Op deze manier kunt u direct uw dierbare op een waardige manier gedenken.

U vindt hier een aantal monumenten uit de showroom. Ook ziet u verschillende ontwerpen die reeds door ons geplaatst zijn. Wellicht doet u hier wat inspiratie op voor een eigen ontworpen monument voor uw familiegraf.

Mocht u kiezen voor een eigen ontwerp, dan gaan wij met zorg te werk om uw monument naar uw specifieke wensen te vervaardigen. Zolang het monument in bestelling staat leveren wij (indien gewenst) geheel kosteloos een tijdelijk monument om op uw familiegraf te plaatsen. Op een later tijdstip, wanneer uw monument gereed is, zal dit dan worden vervangen door het bestelde monument. Op deze manier kunt u direct uw dierbare op een waardige manier gedenken.